За нас

Кои сме ние?

Фото Принт Експрес . Горди сме с факта, че сме пионери на българския пазар в предлагането на една нова услуга - лесна и бърза поръчка на снимки по интернет и доставката им с куриер. Освен директно, ние предлагаме нашите услуги чрез различни партньорски мрежи. При нас работят ентусиазирани специалисти, които се грижат нашите клиенти да получат най доброто обслужване. Коректност, заедно с винаги високото качество на нашите продукти, са най-силните ни оръжия.

Как се основахме

Основен предмет на нашата дейност в началото беше проявяване и копиране на снимки, изпратени с куриер. През 2003 г. фирмата сменя собствеността си и разширява дейността си. Името ни остана същото. Първоначално започнахме да се развиваме чрез верига от магазини за фотоуслуги и стоки, съвместно с фирма ВИП Трейдинг ООД. Всички продукти, които предлагаме, са с гарантиран произход - закупени от официалният вносител на съответната марка.

Нашето развитие като лидери на родния пазар за онлайн фотоуслуги

Още преди години, когато интернетът в България едва прохождаше, ние си поставихме амбициозната задача да развием пазара за онлайн фотоуслуги. През първите години трябваше с големи усилия да си пробиваме път в интернет джунглата. Сега, години по-късно, можем да се похвалим с постигането на желания успех.

Нашето качество

Освен с екип от професионалисти, ние разполагаме и с най-новите технологии в сферата на фото услугите. Нашите снимки се изработват според най-новата дигитална технология на лидерите в сегмента - французите KIS. Освен това, екипът ни упражнява ежедневен тест за качество на продукцията. Ако Вашите снимки не отговарят на обещаното от нас качество, ние сме готови да ги направим според Вашето желание. Винаги разчитайте на професионален съвет от наша страна. 

Уверете се сами в нашата компетентност - доверете ни се!