Фотоподаръци

Фотоподаръци


Фотомагнит
Любим спомен за сърцето или голяма мечта за душата - превърни ги в любима снимка на хладилника с фотомагнит. Използвате всякакъв вид изображения - цифрови или на фотофилм Изработка от термосублимационен магнит. Предлагани размери: 4бр.фотомагн..
Любим спомен за сърцето или голяма мечта за душата - превърни ги в любима...
3.00 лв.
Фотопъзел
Знаете ли кой е най-страхотният подарък? Този, в който сте вложили лично отношение, отделили сте време да го обмислите, да го поръчате и въобще – вижда сте, че сте го направили от сърце и с мисъл точно за конкретния човек. Изберете любима снимка и поръчайте да ..
Знаете ли кой е най-страхотният подарък? Този, в който сте вложили лично ...
10.90 лв.
Изработване на фоточаша - магическа
Изработване на фоточаша - магическа Размери: Вместимост - 250 ml., Размер на чашата: 9,5 см. - височина; 8 см.- диаметър; Размери за печат: 21 см. на 9 см. Чашите са устойчиви на миене, но без миялна машина. Могат да се ползват в микровълнова печка. ..
Изработване на фоточаша - магическа Размери: Вместимост - 250 ml....
20.00 лв.
Джобни календарчета
Изработване на  джобни календарчета : Размери: 6см. х 9см. Минимален брой за поръчка  - 2 броя.   За изработка на джобни календарчета трябва да качите снимката или готовият файл през акаунта ви от "Качване на снимки" и след това д..
Изработване на  джобни календарчета : Размери: 6см. х 9см. М...
1.50 лв.
Изработване на фоточаша - цветна
Изработване на фоточаша - цветна Размери: Вместимост - 250 ml., Размер на чашата: 9,5 см. - височина; 8 см.- диаметър; Размери за печат: 21 см. на 9 см. Чашите са устойчиви на миене, но без миялна машина. Могат да се ползват в микровълнова печка. &n..
Изработване на фоточаша - цветна Размери: Вместимост - 250 ml., ...
16.00 лв.
Изработване на фоточаша - бяла
Изработване на фоточаша - бяла Размери: Вместимост - 250 ml., Размер на чашата: 9,5 см. - височина; 8 см.- диаметър; Размери за печат: 21 см. на 9 см. Чашите са устойчиви на миене, но без миялна машина. Могат да се ползват в микровълнова печка. &nbs..
Изработване на фоточаша - бяла Размери: Вместимост - 250 ml., Ра...
15.00 лв.
Изработване на  Фотопъзел - А4
Изработване на  Фотопъзел - А4 Размери: A4 (29,0 x 19,7 cm) Брой части - 48. За изработка на фотопъзели трябва да качите снимката или готовият файл през акаунта ви от "Качване на снимки" и след това да изберете продукта от падащото меню. ..
Изработване на  Фотопъзел - А4 Размери: A4 (29,0 x 19,7 cm) ...
10.90 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)