Премиум качество

Кое е най-доброто за вашите снимки

Фото Принт Експрес работи с  най-високо качество на най-добра цена

Това, което прави една снимка добра ? За нас това е- комбинация от ниска цена и отлично качество. Ние не ви подвеждаме с агресивни ценови оферти. Нашето мото е -върховенство на клиента и високо качество. Следователно, вие трябва да заплатите не предварително , а само след получаване на вашите снимки, и когато сте напълно удовлетворени от услугата.


Това, което прави разликата

 Ако сравните предлаганите фото  услуги на различни места, вие ще откриете, че можете да изберете да изработите вашите снимки на различни цени и на различни марки фотохартия.

В Фото Принт Експрес  картината е различна: Ние използваме фотохартия само с най добро качество - най-доброто в момента на разположение на пазара.  Изборът ни падна на Fujicolor Crystal Archive Paper .  Цветовете на изображенията са значително по-добри в сравнение с други фотохартии. При нормални условия, т.е. съхраняването на снимките в албум, дори се говори за 100 светлинни години трайност!

 


 

По добри снимки благодарение на цифрово подобряване на образа

 

Предимство: ярки цветове, по-естествени тонове на кожата и др.

 

Как ще коригираме снимките ви?

Корекция:
условия на ниска осветеност, когато снимате,
неправилни камера настройки,
недостатъчно експонираните и тъмни снимки,
червени очи ( поправени)

Цветовете са по-близки до естествените

Откриване на елементи, като например кожата, небето, растенията, и автоматично подобряване на цветовете и рязкостта

скрити детайли в сянката

 

Най-добрите условия за производство

Това което има значение за качеството на вашите снимки :най-добрите и най-новите машини за копиране на снимки на пазара,които винаги са перфектно поддържани и обслужвани от компетентен персонал,който изпълнява своята работа усърдно и със страст. Фото Принт Експрес разполага с всичко това,и вие като наш клиент можете да се възползвате от снимки и спомени,които ще ви носят радост в продължение на десетилетия!