Добавете тук текста на заглавието

Кои сме ние?

    Фото Принт Експрес ООД  е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 130932399, седалище и адрес на управление: гр. София, бул.Kняз Ал. Дондуков№57, Д, e-mail адрес: info@fpex.eu, телефон: 088 5145394

Горди сме с факта, че сме над двайсет години на българския пазар в предлагането на една нова услуга – лесна и бърза поръчка на снимки, фотокниги, фотоподаръци по интернет и доставката им с куриер. Освен директно, ние предлагаме услуги и в магазина си. При нас работят ентусиазирани специалисти, които се грижат нашите клиенти да получат най -доброто обслужване. Коректност, заедно с винаги високото качество на нашите продукти, са най-силните ни оръжия.

Нашето качество

    Екипът ни от професионалисти изработва снимките чрез  дигитална технология на френската компания KIS. Освен това, ежедневно се правят тестове за качеството на продуктите. Ако Вашите снимки не отговарят на обещаното от нас качество, ние сме готови да ги направим според Вашето желание. Винаги разчитайте на професионален съвет от наша страна.

    Уверете се сами в нашата компетентност и ни се доверете.