Добавете тук текста на заглавието

 • Снимки  може да поръчате без предварителна регистрация, но за да се направи поръчка е необходимо да въведете Вашите лични данн
 • Регистрацията е необходима, за да се съхраняват проекти ви за фотокниги и календари, вкл. започнати, но още недовършени и непоръчани. Благодарение на нея докъдето и да стигнете по време на изработката на вашата фотокнига, проектът ще се запази, ако решите да спрете и да продължите друг път или нещо се случи и не успеете да завършите вашия албум със снимки (падне ви батерията, спре интернета и др.)
Да, може да включите няколко фотоподаръка или други продукти за печат. За да завършите поръчката трябва да добавите всички избрани арткули в количката. При поръчка на фотокниги и календари всеки проект се поръчва самостоятелно, а ние ще ги комбинираме в една доставка.

Как да направя фотокнига?

 1. Създавате си акаунт, има две опции ВХОД и СЪЗДАЙ АКАУНТ. Трябва да попълните Име, Имейл и Парола. Когато създадете и влезете във вашия акаунт, ако вече сте били наш клиент в Мои творби и ще видите всички проекти, които сте създали или те първа ще създавате. Естествено ако акаунта е нов това меню ще е празно. Но при последващи поръчки ще можете от там да продължавате да работите по фотокнигата или няколко пъти да принтирате един и същ албум.
 2. Избирате желания от Вас модел и размер на фотокнига, избирате конкретна тема, (може и започни без тема)
 3. Избирате ” Моето устройство” и качвате Вашите изображения, предварително подбрани в една папака.
 4. Няма ограничение в броя на качените снимки. Това зависи от броя страници, който сте избрали. Препоръчваме по една или две снимки на страница, но могат да се включат до 5-6-8 снимки на страница, Вие избирате.
 5. Кашираните фотокниги се отварят на 180° и може да има снимка и текст по средата.
 6. При фотокниги с твърда корица и меки страници не се препоръчва да има снимка и текст по средата, защото не се отваря до край и ще липсва част от снимката или текста.
Да, но само за снимки.
 
Доставка 

 • Взиамане на място в магазина
 • Доставка за София или офис на Спиди за цялата страна до един ден.
 • Доставка до адрес за страната в зависимост от графика на куриера.
 • Над 30лв доставката е безплатна, но пратката трябва да е до 5 кг. и е валидна само за фотопоръчки. необвързани с никакви промоции.
 • За поръчки на големи количества фотокниги, моля да се свържете с нас за уточняване на метода за доставка.
 

Плащането на продуктите се извършва по следните начини: с виртуален постерминал при финализиране на поръчката, в брой при получаване на продуктите (наложен платеж) и с превод по банкова сметка. 

Само за каширани фотокниги, по договаряне в зависимост от натовареността и допълнително заплащане за изработка – 30.00 лв.