Каширани фотокниги

Фотокнига

Красиви спомени събрани във фотокнига!

Фотокнигата представлява съвременен заместител на така познатите ни фотоалбуми. Фотокнигата се разпечатва по дигитален или фото път, като се използват Вашите дигитални или сканирани  снимки в тематичен дизайн или по Ваш избор. 

Луксозната фотокнига може да бъде с твърди корици, които могат да бъдат кожени, сатенени или изработени от снимки. Има множество възможности за дизайн благодарение, на които можете да изработите фотокнигата по най-подходящ за Вас начин. Може да изработите : сватбени фотокниги, детски фотокниги, семейни фотокниги, лични фотокниги, както и фотокнига пълна с Вашите екскурзии и преживявания.

Подберете правилните снимки и ги комбинирайте с дизайна, който смятате че най-добре ще пасва на Вашия вкус. Можете да изберете цветове за фон както и рамки, в които да бъдат поставени снимките във фотокнигата.


Срок за изпълнение на поръчка за фотокнигата – от 5 до 10 работни дни.

Фотокнига с каширани страници и корици

  • Тип на корицата: между два листа се кашира лист картон;
  • Скрепване: два листа се кашират с трети лист – картон, наслаждавайте се на Вашите снимки, отпечатани от край до край, без да има загуби на видимостта им;
  • Страници:  между две слепени страници се кашира лист картон;
  • От 2 до 36 страници (страници без кориците);
  • Размер: 15/20, 20/20, 19/26, 22/30;
  • Онлайн дизайн с много възможности.

Не е необходимо да имате специални познания, за да създадете сами дизайна на Вашата книга.
 За Ваше улеснение сме създали онлайн редактор, вграден в нашата платформа, за който не е необходима специална инсталация.
 В него имате възможност да добавяте неограничен брой снимки, които да подреждате и размествате. Лесно можете да добавяте допълнителни страници или да изтривате тези, които не Ви допадат.

Редактирайте, добавете или премахнете текст, фонове или стикери.
 Готовите проекти се съхраняват безплатно във Вашия профил.

Ако снимката Ви е много малка или голяма, можете да кликнете върху ъгъла на снимката и да коригирате големината спрямо желания размер, за да пасва на страницата. Съветваме Ви, когато използвате автоматичното създаване на фотокнига, да си подредите снимките по начина, по който искате, като ги номерирате.

Фотокнигите могат да се изработят и от хартиени снимки. 

В този случай е необходимо да изпратите снимките за сканиране /дигитализиране/. След сканирането ще си получите всички снимки обратно. Преди изработката на фотокнигата ще Ви изпратим цифрова версия за одобрение, по същия начин както и при изработката на останалите фотокниги.