Фотокниги с твърда корица и каширани страници

Фотокнига

Красиви спомени събрани във фотокнига!

Фотокнигата представлява съвременен заместител на така познатите ни фотоалбуми. Фотокнигата се разпечатва по дигитален или фото път, като се използват Вашите дигитални или сканирани  снимки в тематичен дизайн или по Ваш избор. 

Луксозната фотокнига може да бъде с твърди корици, които могат да бъдат кожени, сатенени или изработени от снимки. Има множество възможности за дизайн благодарение, на които можете да изработите фотокнигата по най-подходящ за Вас начин. Може да изработите : сватбени фотокниги, детски фотокниги, семейни фотокниги, лични фотокниги, както и фотокнига пълна с Вашите екскурзии и преживявания.

Подберете правилните снимки и ги комбинирайте с дизайна, който смятате че най-добре ще пасва на Вашия вкус. Можете да изберете цветове за фон както и рамки, в които да бъдат поставени снимките във фотокнигата.


Срок за изпълнение на поръчка за фотокнигата – от 5 до 10 работни дни.

Фотокнига с твърди корици и каширани страници

  • Тип на корицата: Твърда от здрав фолиран картон с отпечатана обложка;
  • Скрепване: два листа се кашират с трети лист – картон, наслаждавайте се на Вашите снимки, отпечатани от край до край, без да има загуба на видимостта им;
  • Страници:  между две слепени страници се кашира лист картон;
  • От 20 до 36 страници (страници без кориците);
  • Размер: 20/20, 19/26, 22/30;
  • Онлайн дизайн с много възможности.

Вие искате да заснемете някои събития, и да ги документирате? Или просто искате любимите си снимки в удобен формат и подготвени от Вас, за да ги покажете на приятелите и семейството си? Тогава фотокнигата с твърда корица и каширани страници е точно за вас! Освен снимките имате възможност за коментари, данни и обяснения.

Срок за изпълнение на поръчка за фотокнигата – от 5 до 10 работни дни.

Добавете тук текста на заглавието