Фотокнига с твърда корицата и меки страници

Фотокнига

Красиви спомени събрани във фотокнига!

Фотокнигата представлява съвременен заместител на така познатите ни фотоалбуми. Фотокнигата се разпечатва по дигитален или фото път, като се използват Вашите дигитални или сканирани  снимки в тематичен дизайн или по Ваш избор. 

Луксозната фотокнига може да бъде с твърди корици, които могат да бъдат кожени, сатенени или изработени от снимки. Има множество възможности за дизайн благодарение, на които можете да изработите фотокнигата по най-подходящ за Вас начин. Може да изработите : сватбени фотокниги, детски фотокниги, семейни фотокниги, лични фотокниги, както и фотокнига пълна с Вашите екскурзии и преживявания.

Подберете правилните снимки и ги комбинирайте с дизайна, който смятате че най-добре ще пасва на Вашия вкус. Можете да изберете цветове за фон както и рамки, в които да бъдат поставени снимките във фотокнигата.

Срок за изпълнение на поръчка за фотокнигата – от 5 до 10 работни дни.

Фотокнига с твърда корицата и меки страници
  • Тип на корицата: Твърда от здрав фолиран картон с отпечатана обложка;
  • Скрепване: термолепене. Лявата и дясната страница на фотокнигата навлизат в гръбче, поради което не препоръчваме да разполагате едно изображение на цялразгъв;
  • Страници: меки, гланцирани – (170 g/m2);
  • От 16 до 80 страници (страници без кориците);
  • Размер: А4 портрет, А5 портрет или пейзаж, 20/20;
  • Онлайн дизайн с много възможности.
Меките страници създават усещането, че разгръщате истинска книга, която е събрала Вашите истории в снимки. Тя е особено подходяща, когато искате да съчетаете своите снимки с повече текст. Дайте воля на въображението и разкажете своята история – с пожелания, забавни надписи, любими цитати, а защо не и любими стихове. Фотокнигата с меки страници е свежо и оригинално решение за тези, които търсят нещо различно.